Publica anunturi gratuite pentru o promovare eficienta a afacerii tale

anuntfulger 2 aprilie 2020

Publica anunturi gratuite pentru o promovare eficienta a afacerii tale

Ai incercat pana acum sa iti promovezi afacerea prin publicarea de anunturi gratuite? Posibil ca multi iti vor spune ca nu mai sunt de actualitate , iar Google nu indexeaza aceste linkuri. Cine a zis ca Google e singurul motor de cautare? Anunturile gratuite pot fi de mare ajutor in marketingul online. Linkurile sunt indexate de motoare de cautare precum  Bing, Yahoo, Yandex. Publicarea de anunturi gratuite duce la o crestere a traficului site-ului si clasarea lui pe pozitii fruntase in clasamentul motoarelor de cautare.

Ai ramane uimit sa afli cati utilizatori isi verifica anunturile gratuite postate local. De accord ca multi si-au indreptat atentia catre OLX, Lajumate etc, dar postarea de anunturi gratuite ramane o practica valabila pentru cresterea si promovarea afacerii in mediul online.

Cum sa adaugi anunturi gratuite pe site corect?

Avem cateva site-uri pe care poti publica anunturi gratuite cum sunt anunturiimportante.ro, anuntfulger.ro, publio.ro . Alege acel site care se potriveste cerintelor tale.

Atunci cand editezi titlul anuntului asigura-te ca este scurt, simplu de inteles si relevant. Asigura-te ca publici un continut original, pentru ca un anunt atragator se va putea face remarcat.

In continutul anuntului introdu toate cuvintele cheie , toti termenii de cautare potriviti. Motoarele de cautare vor returna in lista cautarilor rezultatele conform cu cautarile utilizatorilor pe baza cuvintelor cheie. Majoritatea site-urilor de anunturi gratuite au si propriul motor de cautare.

Fi sigur ca site-ul de anunturi pe care vei posta iti ofera posibilitatea de a partaja continutul pe macar una din platformele social media.

In mod regulat ar trebui sa repui anuntul, astfel incat sa ramana in partea de sus a listei anunturilor publicate. Daca anuntul este publicat, il poti sterge pentru a publica unul nou.

Publica anuntul tau atat in localitatea ta dar si in alte localitati daca vrei sa fie vazut de cat mai multi utilizatori.

Daca afacerea ta este online, poti publica si linkul catre site-ul tau pentru a atrage cat mai multi clienti si bineneteles cat mai mult trafic.

Ideal este sa creezi o adresa de email separata pe care sa o folosesti pentru toiate anunturile postate pe site-urile de anunturi gratuite. Utilizatorii vor dori sa te contacteze si este bine sa poti sa le raspunzi repede si corect.

Asa cum am mentionat si la inceputul acestui articol, anunturile gratuite sunt uitate cand vine vorba de marketing online, deoarece exista o concentrare a utilizatorilor pentru mediile sociale, marketingul pentru motoarele de cautare etc. De aceea exista o mare posibilitate de a ajunge la viitorii clienti prin postarea de anunturi gratuite.